brudar på bryggan

image143
Det var rent otroligt vilka underliga saker som inträffade under Blixt och Dunders helg i Gopa, tillsammans med Blixens lillebror Jon Patron! Men innan all galenskap brutit lös njöt vi i solen på Dunders privata brygga, spanandes efter kräftfiskande grannar.  Fisket hade dessvärre ägt rum dagen innan vår ankomst, men vi var lika muntra ändå!
image144image145image146

De fagra brudarna på bryggan har fotats med hösten 2007s hetaste klänningar. Alldelles nylanserade från mormors vind, det hetaste och fräschaste som går att få tag på till hösten 2007.
På fötterna har de båda gummistövlar från Hilda Dunders fars källare. Det är Hilda Dunders första skokollektion. För intresse posta ett inlägg!
Brudarnas briljanta huvuden har höstens huvudebonader. Johanna Blixt återanvänder sommarens sista badmössa som fungerar även till hösten 2007. Badmössan känns ny med ett par solglasögon från Åhlens inköpta sommaren 2001. Hilda Dunder gör en vågad tolkning av höstens huvudklädsel med en mopedhjälm med egen design av Brodern Gustav Grodslukare.

Johanna Blixt och Hilda Dunder förutspår mode hösten 2007 perfekt. Råden vi kan ge till er andra är använd rejäla skor, skira ordentligt sydda klänningar och låt era briljanta huvuden kläs av gamla badmössor och nyskapande hjälmar.

Kommentarer
Postat av: Malin

Haha, sköna ni är!

2011-02-28 @ 14:12:45
URL: http://lunsan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0