brudar på bryggan

image143
Det var rent otroligt vilka underliga saker som inträffade under Blixt och Dunders helg i Gopa, tillsammans med Blixens lillebror Jon Patron! Men innan all galenskap brutit lös njöt vi i solen på Dunders privata brygga, spanandes efter kräftfiskande grannar.  Fisket hade dessvärre ägt rum dagen innan vår ankomst, men vi var lika muntra ändå!
image144image145image146

De fagra brudarna på bryggan har fotats med hösten 2007s hetaste klänningar. Alldelles nylanserade från mormors vind, det hetaste och fräschaste som går att få tag på till hösten 2007.
På fötterna har de båda gummistövlar från Hilda Dunders fars källare. Det är Hilda Dunders första skokollektion. För intresse posta ett inlägg!
Brudarnas briljanta huvuden har höstens huvudebonader. Johanna Blixt återanvänder sommarens sista badmössa som fungerar även till hösten 2007. Badmössan känns ny med ett par solglasögon från Åhlens inköpta sommaren 2001. Hilda Dunder gör en vågad tolkning av höstens huvudklädsel med en mopedhjälm med egen design av Brodern Gustav Grodslukare.

Johanna Blixt och Hilda Dunder förutspår mode hösten 2007 perfekt. Råden vi kan ge till er andra är använd rejäla skor, skira ordentligt sydda klänningar och låt era briljanta huvuden kläs av gamla badmössor och nyskapande hjälmar.

Vart ska vi sova i natt?

vart ska vi sova inatt
Vart ska vi sova inatt?
image122
på en bänk någonstanns?
image123
Blixtrande drömmar är de vackraste!
image124
Tills ett vrål från Blixtens drömmar väckte oss alla.
image125
Vrålet sprättade upp och blottade Dunders navel, hon somnade dock stående i goda vänner lag.
image126image127
Man sover bättre tillsammans!
image129
sovande ben är de enda ben värda att lovprisa
image130
att sova ensam är inte samma sak!
image131
vi sov som en tjänst... en räddningstjänst!
image132
att sova bland sopor gillade Hilda Dunder.
image133image134
Den fagra blixten sover.
image135
image136
under bord är sömnen som bäst
image137
Hilda Dunder är dock mycket bekymrad. för frågan kvarstår, VART SKA VI SOVA INATT?
image138
Såklart, i en säng, tillsammans med NILS!

Far up in the woods of Dalom, waiting for Thunders to come

image159
Blixten har förkroppsligats till en övernaturlig sagoprincessa , allt till Dunders ära, och väntar med stora förhoppingar på vännens ankomst!  Flera bilder från hennes hopkok i sagovärlden väntas dyka upp så småningom.
 
Under sin långtråkiga väntan på Hilda D har Blixt fördrivit lite tid i kungliga hufvudstaden där hon upptäckt den sötaste butik som skådats i detta land. Nämligen
 Bröderna Erikssons Dammode, http://www.brodernaerikssonsdammode.se/ på Hornsgatan, som ägs av systrarna Eriksson. Ta er tillflykt dit alla uttråkade själar och låt er uppslukas av sagolika kreationer i vackra färger! Dessutom är minst en av systrarna obeskrivligt fin och gör verkligen sitt till i att förstärka den underbara stämningen i butiken.

Gopa och tragiken

Det bodde inte alls 500 personer i Gopa. Det var enbart 64. Men snart, mycket snart kommer Hilda Dunder att gästa bygden. Det ser hon fram emot, mer än något annat.

21.00 imorgon smäller det Gopa så håll i er!

sport press 2

Håll ut!

Snart kära vänner väntar nya fantastiska bilder. Men nytta och nöje är ibland svårt att förena.

På måndag åker Hilda Dunder till skogen, där finns Blixten och däri ligger möjligheten för er att få nya fantastiska modebilder lagom till att höstens garderober ska inhandlas.

Så länge hänvisar vi er kära vänner till myspace
http://www.myspace.com/nilkrokodil

Vi bjuder också på en gammal bild. Håll huvudet högt, för snart kommer ni önska att ni var vi!

image119


Mitt rymdrum

image114image115
Tiger och Mymmel-bruttan är uppspelta och förväntansfulla!  De firar att de flyttat in i ett splitter nytt rum i cybervärlden. Man kan säga att det är ett hobbyrum som kommer att komplettera nils-bloggen med att tillföra ett visst mått av rörliga objekt, snyggare bakgrundfärg och trivsamma musikaliska inslag.
I väntan på att Johanna Blixt skall skilla sig  till en värdighet i webdisajn så hoppas vi att ni troget förärar oss med ett besök på:
www.myspace.com/nilkrokodil

/blixt & thunder

Hilda Dunder och havet

tigermammanbadmin
Tigermamman gav sig ut på en roddtur i det böljande blå. Ensam och övergiven av sin egen mor var det dags för Hilda Dunder att visa sommarens sista badmode. Hon formade sin mun till ett badvrål!

sittningbadlakan
Mycket ensam satt sig Hilda Dunder på golvet och tänkte på en sjö, ett hav och ett badkar. Sedan fann Hilda Dunder sommarens hetaste badlakan och kände sig så mycket gladare i sitt sinne.


dyk
Glad och lycklig bestämde sig Dunder för att ta årets sista dyk rakt ner i golvet

dusch
Efter det lyckade badet på badrumsmattan där vattnet hade den perfekta tempraturen behövde Hilda en dusch! Som en sann elitromantiker håller alltid Hilda Dunder för näsan innan hon duschar!

bad sömn
Efter ett hårt simmpass och med ett lungt sinne somnade hon på stranden.

badenbaden
Hilda Dunder väcktes av att Tigermor kom tillbaka från sin roddtur. Som alla lyckliga sagor hade inte Tigermor övergett sin fagra dotter, nej hon hade enbart gett sig av en stund för att fånga fisk till Hilda Dunder. Vilken fisk! Det var sej, sik, aborre, gädda och gös. Efter en mycket hård och ensam dag på stranden väntade nu ett riktigt fisk-kalas!

image113

Sommarens sista badmode;
Hilda Dunder; Badmössa från Vicktoria Göteborg, Baddräkt från Afrikansa kyrkan, strumpbyxa från h&m, Bolero från lindex, solglasögon är ett guld fynd, Badlakan från Hemtex, ögonfärg röd av ensamhet, kärlek och klor
Tigermor; Roddkläder från en hemlig tigergömma
Gädda; Fjäll från gäddängens fiskhandel

Inga växter, fiskar eller fagra döttrar kom till skada under fotograferingen!

när spegelminen borde ha använts!

Facebook är inte Hilda Dunders största kärlek. Speciellt inte när det finns bilder som avslöjar Hilda Dunder iklädd något som inte liknar hennes spegelmin. Öppna munnar är som hål rakt ut i universums.

image103

Klädesel Hilda Dunder;
Klänning från H&M, strumpbyxa från lindex, BH-band med spets, Örhänge från Indiska
Solglasögon från Klara, en hipp accessoar med snygg blick.

Hilda Dunder tipsar om att alltid omge sig med hippa accessoarer det kan göra en annars ack så tråkig outfit till något alldelles extra. Hippa accessoarer kan också dölja avsaknaden av spegelminer och öppna upp möjligheten för elitromantik.

The Gotlandsruss Hairstyle

285883-102
http://a978.ac-images.myspacecdn.com/images01/124/l_15baffce39a4cf5ff6ade6ec1616c6c9.jpg


Daniel af Fiskstjärt har en morbror med hetaste frillan.
Så fixar du samma frisyr till nästa fest:

1) Se till att födas med naturligt superkrull.

2) Låt det växa och frodas obehindrat.

3) Du behöver två hårsnoddar. (Alt. gummisnoddar)

4) För att få till rätt russruff; dela håret i två jämntjocka partier.
Knyt därefter ett hårband kring vardera del och låt ett par slingor hänga fram i pannan, lätt och ledigt!

Detta får frisyren att se mindre pretentiös och mer indie-avslappnad ut.

5) Det är viktigt med ett genomgående tema.
Kombinera gärna, för ultimat resultat, din gotlandsrussfriss med en Fantomen-t-tröja och finskjorta i Africa-style.

tipsare: Johanna Blixt & Daniel Mars a.k.a. Daniel af Fiskstjärt a.k.a.2. Secret D

Iskallt

Idag bjuder Dunder på en bild som prydde hennes trädgård under julen. Iskallt och hårt var det i idyllen i Gopa som hon en gång trodde tillhörde jordens ände. Nu vet hon att faller inte är sådant, herregud till och med den gamla söndeslagna fabriken har fått nytt liv och en nystart precis som Hilda Dunder.

Om vintern alltid såg ut såhär skulle man kunna stå ut!

image101

RSS 2.0